Del: - -

Om kampagnematerialet

Kampagnematerialer klar til brug

Her på hjemmesiden kan I finde kampagnematerialer helt klar til brug. I kan downloade materialer, som er klar til tryk. Der er også en række ideer til små events, som er tænkt at supplere de trykte materialer.

Planlæg en god kampagne

Inden I downloader materialerne, bør I sætte jer ind i, hvordan I planlægger en god kampagne. For en kampagne bør være meget mere end bare at printe og sætte en plakat op. For så får I ikke stor effekt af kampagnen og materialerne er på en måde spildt. Læs meget mere om gode kampagnemetoder her.

Lav en kampagne for brug af værnemidler

Jeres kolleger ved sikkert godt, at de skal bruge de rigtige værnemidler. Når de alligevel glemmer det engang i mellem, så skyldes det sikkert travlhed eller forglemmelse. I kan bruge kampagnen til at minde dem om, hvor vigtigt det er at bruge værnemidler. Når det er ”top-of-mind” er der større chance for at de husker det. Find kampagnen for brug af værnemidler her.

Lav en kampage for fald-ulykker

Snuble-, falde-, glide-ulykker kan have mange forskellige årsager. Hvis I ønsker færre af dem er der her færdige kampagnematerialer, som I kan downloade og ideer til events og konkurrencer, som kan sætte fokus på problemet. Find kampagnen for snuble-, falde-, glide-ulykker her.

Plakater og postkort

Alle kampagner har plakater og postkort som nogle af de bærende kampagneelementer. Det er fordi plakater og postkort er billige at trykke/printe. Til gengæld skal I supplere med andre små ideer og events for at få kampagnen til at virke i længden.

Kampagnematerialer kan downloades

Her på hjemmesiden kan I finde kampagnematerialer klar til at bruge. De materialer, som skal trykkes eller printes, kan I downloade og sende til trykkeri eller print.

Sådan downloader I materialer

I downloader ved at klikke på den kampagne, I ønsker at gennemføre. Dernæst klikker I på det kampagneelement, I ønsker at bruge. Eller I kan højreklikke på elementet og vælge ”gem destination/link som”. På den måde kan I hente materialerne ned til jeres egen computer. I kan derefter sende dem til det trykkeri/printleverandør, I plejer at bruge.

Ideer der supplerer

Ved hver kampagne viser vi ideer, der kan supplere plakater og postkort. Ideerne er små events eller andet, som f.eks. kan sættes op på vægge, gulve eller andre steder. På den måde gør I kampagnen mere levende og det bliver en kampagne som kommunikerer langt bedre til jeres kolleger.


Senest revideret den 11. oktober 2023