Facebook - BFA Industri
Tilmelding Nyhedsbrev
Del: - -

Om BFA Industri

BFA Industri er industriens parters fora for samarbejde om initiativer til forbedring af virksomhedernes arbejdsmiljøindsats.

På vores hjemmeside kan du finde værktøjer, vejledninger og andre materialer, som I kan anvende til at forbedre arbejdsmiljøet på jeres arbejdsplads. Der vil også være løbende information om arbejdsmiljøbegivenheder, som BFA Industri står som arrangør af.

Mission: 
Vores mission er, at udvikle og formidle metoder og værktøjer, der motiverer ledere og medarbejdere til at samarbejde om at skabe et godt arbejdsmiljø og en produktiv bæredygtig virksomhed.
Vision: 
BFA Industri arbejder for, at arbejdsmiljø bliver en vedvarende og integreret del af det at drive en sund og konkurrencedygtig virksomhed. Derfor er det vores vision, at vores målgrupper foretrækker at bruge BFA-I’s værktøjer og metoder.

Vores målgrupper:

BFA Industri’s indsats for at medvirke til at skabe et sikkert og produktivt arbejdsmiljø for ansatte i industriens virksomheder, retter sig mod følgende målgrupper:Vores målgrupper:

  • Topledere
  • Mellemledere
  • Arbejdsmiljørepræsentanter

Ud over de tre målgrupper drager samtlige medarbejdere i industrien fordel af den samlede arbejdsmiljøindsats. Vi fokuserer først og fremmest vores indsats mod de virksomheder, der har en arbejdsmiljøorganisation. 

 


Senest revideret den 06. januar 2023