Facebook - BFA Industri
Tilmelding Nyhedsbrev

Tilknytning til BFA Industri

Her finder du de organisationer, som har tilknytning til BFA Industri.

Links til de andre BrancheFællesskaber er samlet på denne side.

CO-industri 
www.co-industri.dk

Centralorganisationen af industriansatte i Danmark (CO-industri) er et kartel, der har 9 fagforbund som medlemmer.

Organisationen blev dannet af fire faglærte forbund tilbage i 1912 under navnet CO-Metal. Det blev i forbindelse med en omstrukturering i 1992 til det nuværende CO-industri.


DI
www.di.dk

DI er en privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. DI repræsenterer 10.000 virksomheder i Danmark, som beskæftiger ca. ½ mio. medarbejdere i Danmark. DI's medlemmer fremstiller, distribuerer og handler med varer, service og rådgivning.

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med dette udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark ved politiske forbedringer og med service og kompetencer.


Ledernes Hovedorganisation
www.lederne.dk

Lederne er interesseorganisation for ledere på alle ledelsesniveauer, fra alle brancher og i både den offentlige og private sektor.


3F - Fagligt Fælles Forbund
www.3f.dk

Fagligt Fælles Forbund – i daglig tale kaldet 3F – er med sine ca. 360.000 medlemmer Danmarks største fagforening. 3F blev dannet 1. januar 2005 ved en fusion af Kvindeligt Arbejderforbund (KAD) og Specialarbejderforbundet i Danmark (SiD).

3F har 77 lokalafdelinger med 136 tilknyttede servicekontorer fordelt over hele Danmark.


Dansk El-Forbund
www.def.dk

Med over 30.000 medlemmer, er Dansk El-Forbund "lyslederforbindelse" bl. a. til de elektrikere der ikke alene etablerer og reparerer hele det danske el-net, men også bærer en del af ansvaret for vort højteknologiske samfund.


Dansk Metal
www.danskmetal.dk

Dansk Metal er et fagligt fællesskab for mennesker med mekanisk, teknisk, elektronisk og informationsteknologisk forståelse.


Dansk Mode & Textil
www.dmogt.dk
 

Dansk Mode & Textil har sit udspring i 1895, da en kreds af arbejdsgivere stiftede foreningen "som det virksomste middel til opretholdelse af rolige tilstande i forholdet mellem arbejdstagere og arbejdsgivere".

Der er dog sket meget siden 1895, idag er opgaverne anderledes og konceptet meget bredt. Især har globaliseringen radikalt ændret virksomhedens arbejdsvilkår og dermed også den servicering, Dansk Mode & Textil skal yde.


Handels og Kontorfunktionærernes Forbund
www.HK.dk/privat 

HK organiserer funktionærer i butikker og på kontorer i private virksomheder og kontorfunktionærer i stat, amter og kommuner.

Andre medlemsgrupper er blandt andre laboranter, lægesekretærer, klinikassistenter, handelsrejsende, it-ansatte, advokatsekretærer, merkonomer, korrespondenter samt HG- og HHX-elever.

Sektoren HK/Industri varetager HK-interesser i forhold til Industriens Branchearbejdsmiljøråd.


Fødevareforbundet NNF
www.nnf.dk

NNF - Fødevareforbundet - er stiftet 12. marts 1980 ved en sammenslutning af Dansk Slagteriforbund, Bageri-, Konditori- og Mølleriarbejdernes Forbund, Tobaksarbejderforbundet i Danmark, Sukkervare- og Chokoladearbejdernes Forbund. Den 1. januar 1983 blev Mælkeriindustriarbejdernes Forbund tilsluttet NNF.

 

Den 1. januar 2009 ændrede Fødevareforbundet NNF navnet fra Nærings- og Nydelsesforbundet til Fødevareforbundet NNF.


Teknisk Landsforbund
www.tl.dk

Teknisk Landsforbund er en faglig organisation for teknikere. Vi varetager 32.000 medlemmers interesser med hensyn til deres løn- og ansættelsesvilkår samt deres karriere- og uddannelsesmuligheder.

   

Senest revideret den 22. april 2020