Del: - -

Temadage: Psykisk arbejdsmiljø og forandringer

Forandringer på arbejdspladsen er uundgåelige, og de former vores arbejdsliv i dagens omskiftelige verden. Uanset om du er medarbejder eller leder, har du indflydelse på, hvordan disse forandringer påvirker dig og din arbejdsplads.

Bliv en del af vores spændende temadag med den erfarne Johan Simonsen Abildgaard.
Her kan både medarbejdere og ledere få adgang til ny viden om forholdet mellem psykisk arbejdsmiljø og forandringer. Johan vil give dig konkrete værktøjer, som du kan anvende i din egen organisation for at skabe bæredygtige og positive ændringer.

Datoer og steder for temadagene:

  • 27. november 2023 kl. 11.30-16.00 Scandic Hvidovre, Kettevej 4, 2650 Hvidovre

  • 29. november 2023 kl. 11.30-16.00 Scandic Aarhus Vest, Rytoften 3, 8210 Aarhus

  • 30. november 2023 kl. 11.30-16.00 Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

 

Find program her

Tilmeld jer her

 

Forandringer på arbejdspladsen er blevet et vilkår i mange virksomheder. I en omskiftelig verden er man nødt til at tilpasse sig, både til et generelt marked i udvikling og til store hændelser som f.eks. Covid19 og krigen i Ukraine. De forandringer der iværksættes på danske arbejdspladser har ikke kun betydning for virksomhedens drift, men påvirker i høj grad også det psykiske arbejdsmiljø.

Der er derfor et stort potentiale ved at tage fat på den menneskelige dimension i forandringer for både at skabe mere bæredygtige ændringer og værne om medarbejdernes trivsel. På denne temadag præsenterer Johan Simonsen Abildgaard ny viden om krydsfeltet mellem psykisk arbejdsmiljø og forandringer, og giver deltagerne konkrete værktøjer med hjem, som de kan bruge i deres arbejde med at skabe gode forandringer.


Senest revideret den 11. oktober 2023