Del: - -

Arbejdsmiljø Topmøde

Arbejdsmiljø Topmøde 2021

Arrangementet var et dagsseminar, rettet mod medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen i industrivirksomheder. Deltagerne fik inspiration til den fortsatte arbejdsmiljøindsats i form af spændende oplæg og præsentation af metoder og værktøj til brug i virksomhedernes forebyggende arbejdsmiljøindsats.

Topmødet blev afholdt 
Onsdag d. 27. oktober 2021 

Læs invitation og program her


Arbejdsmiljø Topmøde 2020

Få inspiration til den forsatte arbejdsmiljøindsats i form af spændende oplæg og præsentation af metoder og værktøj til brug i virksomhedernes forebyggende arbejdsmiljøindsats.

Topmødet 2020 blev aflyst grundet corona restriktioner


Arbejdsmiljø Topmøde 2019

Igen i år er dagens program fyldt med spændende oplæg, som kan inspirere deltagerne til nye tiltag til forbedring af arbejdsmiljøet på hjemmevirksomheden.

Topmødet blev afholdt 
Onsdag d. 23 oktober 2019

Læs invitation og program her


Arbejdsmiljø Topmøde 2018

Arrangementet var et dagsseminar rettet mod medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen i industrivirksomheder. Tanken var at give deltagerne inspiration og lyst til den fortsatte arbejdsmiljøindsats gennem præsentation af værktøjer og spændende oplæg.

Topmødet blev afholdt
Onsdag d. 24. oktober 2018

Klik her for at læse invitationen.


Arbejdsmiljø Topmøde 2017

Arrangementet var et dagsseminar rettet mod medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen i industrivirksomheder. Formålet med arrangementet var at skabe inspiration og give lyst til den forsatte arbejdsmiljøindsats gennem præsentation af værktøjer og spændende oplæg.

Topmødet blev afholdt
Onsdag d. 25. oktober 2017.


Arbejdsmiljø Topmøde 2016

Arrangementet var et dagsseminar rettet mod medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen i industrivirksomheder. Tanken var at give inspiration og lyst til den forsatte arbejdsmiljøindsats gennem præsentation af værktøjer og spændende oplæg.

Blandt oplægsholderne var:
Tidligere jægersoldat B.S Christiansen, Head of QHSE DONG Oil & Gas Jacob H. Jensen, læge og hjerneforsker Keld Fredens og konsulent i Arbejdstilsynet Holger Delfs.

Topmødet blev afholdt
Onsdag d. 26. oktober i Odense Congress Center.Senest revideret den 18. november 2022