Del: - -

Artikler

På baggrund af rapporten, er der udarbejdet fem relevante artikler:

Kontorrobotter – din nye kollega: Kontorrobotter er på få år blevet helt almindelige i danske virksomheder. De overtager typisk de gentagne, regelbaserede og manuelle opgaver fra det administrative personale.

Velfærdsteknologi i sundhedssektoren: En robotarm, der giver mad, en ble, der bipper, når den er våd, gulvtæpper, der registrerer fald, og systemer, der giver et bedre overblik over borgernes sundhedsudfordringer. Det er nogle af de velfærdsteknologier, vi vil se mere til i fremtiden. 

Hvordan ser teknologien ud i industrien: Teknologisk Institut har spurgt 545 virksomheder om deres her-og-nu-situation samt deres forventninger til fremtiden.

Eksoskeletter kan revolutionere industrien: Moderne teknologi har siden industrialiseringen haft fokus på at løfte byrder af menneskers skuldre, så kroppen ikke belastes i forbindelse med udførelse af arbejdsopgaver.

10 opmærksomhedspunkter: Hvad sker der, når der er udsigt til, at medarbejdernes fremtidige kollega er en robot? Og hvordan får virksomheder succes med nye teknologier?


Senest revideret den 25. juni 2020