Indhold:
4
1. Nedbringelse og forebyggelse af håndledsbelastninger
i fødevareindustrien
1.1 Generelle forebyggelsesprincipper
1.2 Retningslinjer for forebyggelsen
1.3 Specifikke principper for forebyggelsen
8
2. Tekniske hjælpemidler
2.1 Højdejusterbar løftevogn
2.2 Rullebur/rullecontainer med indstillelige hylder
2.3 Rullebræt med hjul (”hund”)
2.4 Rullebaner
2.5 Løftebord
2.6 Trappesækkevogn
2.7 Sækkevogn
2.8 Stabler
2.9 Palleløftevogn
2.10 Vakuumløfter
2.11 Truck
19
3. Emballage
3.1 Folierede enheder i papbakker
3.2 Papkasser med/uden håndgreb (lukkede)
3.3 Plastkasser med håndgreb (returkasser)
23
4. Henvisninger