Webinar: Dialog – at forandre i fællesskab

Deltag i webinar omkring krisehåndtering, samarbejde og trivsel den 18. juni.

Hent invitationen som PDF

Corona-krisen har vist os at vi kan forandre og tilpasse store dele af et helt samfund på få uger. Gennem dialog lykkedes det arbejdsgivere og lønmodtagere at lave nye fælles aftaler, ledere og medarbejdere fandt lokale løsninger - Alle bidrog for at lykkes med at overkomme den ekstraordinære situation, men den afgørende faktor var viljen til at indgå i konstruktive dialoger på tværs af fagligheder og ledelseslag.

Den kommende tid vil også medføre et stort behov for udvikling, både når det gælder forretningstilpasning, velfærdsudvikling og ikke mindst klimaudfordringen. Det er vigtigt at vi lærer af vores nylige erfaringer og fortsat bestræber os på at gå dialogisk til værks, når vi nu ved hvor meget mere vi kan i fællesskab.

Deltag i temadagen og vær med til at lære mere om dialog i teori og praksis, og om hvordan dialogiske udviklingsprocesser designes og gennemføres. Oplægget er baseret på bogen Dialogisk Ledelse – Fælles handlekraft i forandring og udvikling, som oplægsholderen Bjarne Stark netop har udgivet på forlaget Samfundslitteratur. Webinaret afholdes i et samarbejde mellem BFA-industri og TekSam.

Webinaret afholdes: 18. juni kl. 13.00-15.00

Du kan tilmelde dig her

Programpunkter:

  • Hvad er dialog?
  • Hvordan skabes dialoger i praksis, i den daglige planlægning og på møder i afdelingen?
  • Dialog som metode til at skabe fælles mening i forandringsprocesser.
  • Samarbejdsudvalgets rolle i dialoger om fremtidig strategisk udvikling.

Webinaret vil indeholde oplæg fra Bjarne Stark. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål
via chat tilknyttet webinaret.

Oplægsholder:
Bjarne Stark er dialogisk organisationskonsulent og forfatter til bogen Dialogisk Ledelse – Fælles handlekraft i udvikling og forandring, der udkom i december 2019 på forlaget Samfundslitteratur.

Vi opfordrer til at der deltager repræsentanter fra både ledelse- og medarbejderside.
Er man flere fra samme virksomhed kan man eventuelt deltage fra mødelokale eller lignende.


Senest revideret den 27. maj 2020