Roadshow 2021 - AFLYST

På baggrund af de nye restriktioner, og uvished om hvor længe det vil stå på med disse, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse årets Arbejdsmiljø roadshow i ugerne 4, 5 og 6.

Arbejdsmiljø Roadshow - AFLYST

Så gik udviklingen desværre ikke som vi havde håbet.

På baggrund af de nye restriktioner, og uvished om hvor længe det vil stå på med disse, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse årets Arbejdsmiljø roadshow i ugerne 4, 5 og 6. Vi undersøger muligheden for at gennemføre nogle af møderne i maj-juni. Der vil komme nyhedsbrev herom hvis det lykkes. Det vil så kræve en ny tilmelding.

Vi beklager situationen.

Pas på jer selv – og hinanden derude.

Hvis der er nogle spørgsmål skriv til ps@bfa.dk

Information om Arbejdsmiljø Roadshow

Der vil endnu engang være nye, friske inputs til jeres arbejdsmiljøindsats. Kom og få viden og redskaber til at få styr på jeres arbejdsmiljø samt få nye, gode ideer til fremtidige arbejdsmiljøindsatser. På møderne præsenteres en række af BFA Industris nye materialer til brug i jeres virksomheds arbejdsmiljøindsats.

Møderne er specielt henvendt til arbejdsgivere, ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter fra industriens brancher, men også repræsentanter fra andre brancher er velkomne. Det samme gælder rådgivere, myndigheder og undervisere på erhvervsuddannelsescentre.

Temaerne for Roadshowet er:

  • Status på arbejdsmiljøet i industrien
  • Støj
  • Kemisk risikovurdering
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Sygefravær
  • Sikre maskiner

Læs hele invitationen til Roadshow her


Senest revideret den 15. februar 2022