Aflyst: Kom til dialogkonference om fremtidens arbejdsmiljø

Dialogkonferencen om fremtidens arbejdsmiljø den 30. april er aflyst. Som følge af corona-situationen er det ikke muligt at gennemføre den nu, men vi forventer at kunne gøre det efter sommerferien. Vi lægger et nyt opslag op på hjemmesiden herom, når vi er klar igen. Du skal tilmelde dig igen på dette tidspunkt, hvis du fortsat ønsker at deltage.

Er din næste kollega lavet af metal eller styret af algoritmer?

Vi er i Danmark gode til at tage nye teknologier til os. Det kan være robotter i industrien, softwarerobotter og digitalisering på kontorarbejdspladser og velfærdsteknologier i social- og sundhedssektoren. De nye teknologier påvirker den måde, vi arbejder på og den måde, vi organiserer os på.

Derfor indbyder vi igen til dialogkonference om fremtidens arbejdsmiljø. Som deltager, bliver du inddraget i diskussioner og dilemmaer om, hvordan du bedst kan forberede dig på de nye teknologier, de udfordringer, der kan komme, og udnytte de potentialer, der er til at nedbringe belastninger og skabe et udviklende arbejde.

Desuden vil der være fokus på, hvordan vi på arbejdspladsen bedst samarbejder om at implementere nye teknologier, så robotten bliver en aflastning, og teknologien bliver en håndsrækning til at lykkes bedre med opgaven. Målgruppen for dialogkonferencerne er især ledere og medarbejderrepræsentanter i arbejdsmiljø-, samarbejds- og MED-udvalg, men andre interesserede er også velkomne. Vi opfordrer til, at I deltager fra både leder- og medarbejderside fra jeres arbejdsplads, så I kan fortsætte drøftelser hjemme.

Bag arrangementerne står BFA Velfærd og Offentlig administration, BFA Industri og Arbejdsmiljørådet. Det er gratis at deltage, men vi opkræver et gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.


Senest revideret den 15. april 2020